Gekoelde werkbanken blazen nieuw leven in voedselbereiding

| Persbericht

Stel je een werkdag voor waarbij je snel even iets uit de koeling moet halen. Om meteen door te kunnen werken zet je alvast je producten klaar. Maar doordat je het op een gewone werkbank legt en het een drukke dag is, ligt je product te lang buiten de koeling waardoor je deze eigenlijk niet meer kunt gebruiken. Herkenbaar probleem? Geen stress: met gekoelde werkbanken van Liebherr blijven je producten altijd koel en vers, klaar voor gebruik.

Met de toevoeging van gekoelde werkbanken aan het professionele assortiment is Liebherr klaar om je uit de brand te helpen en verkoeling te bieden. Ook voor producten als vlees of vis zit je hier goed, met het brede temperatuurbereik en daarom perfecte klimaat. Met meerdere blik-vangende features waar je altijd op kan rekenen, zoals onze verwarmde frames of verstelbare poten voor optimale werkkracht. Wil je genoeg koele ruimte om producten op te bergen en te kunnen werken? Geen probleem, want door het slimme koeling systeem en verse opbergtechnieken van Liebherr blijft je eten tot 25% langer vers.

Tot slot kun je zelf je ideale, gemakkelijk schoon te houden, gekoelde werkbank samenstellen. Ga je voor een model met of zonder blokprofiel? Of wil je helemaal geen werkblad? Met deze gekoelde werkbanken is alle keuze aan de gebruiker. Je krijgt hoe dan ook een koele ervaring, tijdens het werken met gekoelde werkbanken van Liebherr.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met info@buram.nl© Buram Electro B.V. Alle rechten voorbehouden.