FFTSvg 7531 Performance

Adviesprijs:  4.995,- exclusief btw


Aanbevolen voor professionals. Door professionals

Deze vrieswerkbank GN 1/1 met rvs in- en exterieur biedt optimale koeling en houdt levensmiddelen tot 25% langer vers. Met een breed temperatuurbereik kan een perfect klimaat worden gecreëerd voor vele verse producten. Dankzij de standaard frameverwarming is condensatie en ijsvorming uitgesloten. De zelfsluitenden deuren met een deurstop op 105° zijn comfortabel te bedienen. De eenvoudig te vervangen magnetische deurrubbers bieden een 35% betere isolatie en garandeert minder koudeverlies en lage energiekosten.


Kleur: Edelstaal
Energielabel:

Energieverbruik: € 723,-
Bruto inhoud totaal: 440 l
Afmetingen: H 81 x B 178 x D 68 cm


Ontdek alle voordelen
Goede prestaties, lage verbruikskosten en een optimale servicevriendelijkheid komen standaard bij iedere Liebherr. Blader door de productkenmerken en ontdek welke voordelen dit product u te bieden heeft.
 • Ook de vloer onder de kast wordt schoon.

  In ruimtes waar dagelijkse hygiëne belangrijk is, bieden de in hoogte verstelbare poten voldoende ruimte om onder het apparaat schoon te maken. De roestvrijstalen poten zijn in hoogte verstelbaar van 150 mm tot 180 mm.

 • Secties zelf in te delen

  De verschillende secties zijn naar wens in te delen met deuren en/of lades. Deze lades zijn eenvoudig te verwijderen om deze makkelijk te kunnen reinigen.

 • Ergonomische handgrepen

  Zowel de deuren als de lades beschikken over ergonomische handgrepen voor easy-access naar al de vers gekoelde producten

 • Deuren sluiten automatisch

  De zelfsluitende deuren zorgen ervoor dat deze niet onnodig open blijven staan en houdt zo de producten langer vers. Eén zorg minder voor de kok!

 • Roestvrijstaal interieur

  Het interieur van de werkbanken is afgewerkt met roestvrij staal en is daarom bestand tegen water en slijtvast.

 • Werkbladen zelf te kiezen

  Geheel naar wens aan te passen. Zo zijn de werkbanken beschikbaar in zowel met als zonder werkblad, om één gehaal te vormen met overige werkbanken, maar ook met of zonder opstaande rand.

 • Controle over de temperatuur

  Het makkelijk te bedienen bedieningspaneel zorgt voor een constante weergave van de temperatuur die ten alle tijden van buitenaf aan te passen is.

 • Geen vastgevroren lades

  De vrieswerkbanken beschikken over frame heating. Hierdoor ontstaat er geen condens en zullen de deurrubbers niet vast vriezen.

 • Vervangbare deurrubbers

  De deurrubbers in de werkbanken zijn makkelijk te vervangen. U trekt simpelweg het oude deurrubber eruit en drukt de nieuwe op zijn plek.

 • Deur blijft open bij 90°

  Om ervoor te zorgen dat het keukenpersoneel ongestoord de werkbanken kunnen aanvullen blijven de deuren, bij een minimale opening van 90 graden, open staan.

 • In hoogte verstelbare roosters

  De roosters zijn in de hoogte te verplaatsen om zo ruimte te bieden voor verschillende maten gastronorm bakken. De roosters kunnen nooit uit de kast vallen door de handige uittrek-stop

Downloads

Meer informatie over dit specifieke product kunt u hier downloaden.

Service

Een probleem of een specifieke vraag? Misschien vindt u hier een antwoord.

Vind een dealer
Bent u op zoek naar een dealer van Liebherr? Vul hieronder uw postcode in.
Specificaties