Bakkerij koelers

De bakkerij koelers van Liebherr zijn ontworpen voor omgevingstemperaturen tot +40°C en daardoor – ook op warme dagen – uitermate geschikt voor de bakkerij. Dankzij het temperatuurbereik van -5°C tot +15°C zijn de koelers breed inzetbaar, ook wanneer de behoefte door verandering van producten wijzigt. Verschillende luchtvochtigheidsniveaus bieden optimale bewaaromstandigheden voor bijvoorbeeld chocolade, suikerglazuur of afbakproducten.

Energiezuinige ventilatoren zorgen door een indirecte luchtgeleiding voor een snelle afkoeling van verse producten. Zo wordt voorkomen dat koude lucht direct over de gevoelige producten stroomt en de kwaliteit van taarten, cake of afbakproducten wordt aangetast.

Uiteraard zijn de bakkerij koelers dusdanig ontworpen dat standaard bakplaten (60×80 en/of 60×40) gemakkelijk kunnen worden ingeschoven.

 • Eenvoudige toegang voor service of reiniging

  Verdamper en koelsysteem zijn in het bovenste gedeelte van het apparaat ondergebracht, waardoor een grote nuttige inhoud ontstaat. De opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte biedt gemakkelijk toegang bij service of reiniging.

 • Nooit meer ontdooien

  Professionele NoFrost werkt met heetgas, voor het snel (binnen ca. 10 min), volautomatisch ontdooien. Hierdoor zijn er minder temperatuurschommelingen, worden de producten onder constante omstandigheden bewaard en blijft de kwaliteit behouden.

 • Minimale milieubelasting

  Minimale milieubelasting dankzij laag energieverbruik en HFK vrij koelmiddel.

 • Eenvoudige reiniging en optimale hygiëne

  Het diepgetrokken interieur uit chroomnikkelstaal heeft grote afgeronde hoeken en een 3/4” waterafvoer (afhankelijk van model) voor een eenvoudige reiniging en optimale hygiëne.

 • Sneller afkoelen van producten

  Met SuperCool worden producten sneller afgekoeld (afhankelijk van de hoeveelheid tot maximaal 1 uur actief). Handig wanneer de temperatuur tijdens transport is opgelopen en buiten het bereik van de veilige maximale temperatuur is gekomen.

 • Behoud van koelvermogen

  De compacte condensorunit met afneembaar filter is speciaal ontworpen voor de omstandigheden in bakkerijen en banketbakkerijen. Met minimaal onderhoud kan het koelvermogen jarenlang behouden blijven.

 • Beschermd tegen corrosie

  De verdamper is voorzien van een kataforese coating en biedt bescherming tegen agressieve en corrosie veroorzakende stoffen als zouten of vruchtensuikers.

 • Uw producten zijn veilig opgeslagen

  Een optisch en akoestisch alarm waarschuwt bij ongewenste temperatuurstijging van 2K. De alarmgrens kan indien nodig worden aangepast.

 • Deur eenvoudig te openen

  Stevige, in de deur geïntegreerde greep voor een gemakkelijke opening van de deur.

 • Deurrubbers snel en eenvoudig te vervangen

  Deurrubbers zijn uitneembaar en kunnen daardoor snel en gemakkelijk worden verwisseld wanneer deze moeten worden vervangen.

 • Op iedere locatie te plaatsen

  De deurdraairichting (standaard rechts) kan zonder extra onderdelen worden verwisseld en maakt aanpassing van de bakkerij koeler aan de werkplek mogelijk.

 • Zelfsluitende deur met open-stand

  Zelfsluitende deur met magneetafdichting sluit automatisch vanaf een openingshoek van 60°. De deur blijft bij een openingshoek van 90° open staan wat het in- en uitschuiven van bakplaten vereenvoudigt.

 • Ook de vloer onder de kast eenvoudig te reinigen

  De chroomnikkelstalen poten kunnen tot 170 mm worden verhoogd. Dit maakt een eenvoudige reiniging van de vloer onder het apparaat mogelijk.

 • Beschermt tegen meel voor lange levensduur

  Eenvoudig schoon te maken meelstoffilter beschermt functionele onderdelen tegen meel- en stofophopingen en verhoogt de levensduur van de apparaten.

 • Openen zonder handen

  Geïntegreerd voetpedaal voor een comfortabele deuropening zonder de handen te moeten gebruiken.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Categorie

  Breedte
  Energielabel
  Glasdeur
  Bakkerijnorm
  Kleur
  Diepte
  Uitvoering
  Lengte aansluitsnoer
  Greep
  Temperatuurbereik koelen
  BKPv 6570
  ProfiLine 
   3.995,- 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 136,-
  Bruto inhoud totaal: 602 l
  Afmetingen: H 212 x B 70 x D 83 cm  Meer informatie
  BKPv 8470
  ProfiLine 
   5.375,- 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 191,-
  Bruto inhoud totaal: 856 l
  Afmetingen: H 212 x B 79 x D 98 cm  Meer informatie
  BRFvg 5501
  Performance 
   2.095,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 111,-
  Bruto inhoud totaal: 496 l
  Afmetingen: H 168,4 x B 74,7 x D 76,9 cm  Meer informatie
  BRFvg 5511
  Performance 
   2.345,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 220,-
  Bruto inhoud totaal: 533 l
  Afmetingen: H 168,4 x B 74,7 x D 76,9 cm  Meer informatie
  Filters instellen


  © Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.