IJs zoals ijs bedoeld is

IJsconservatoren

Wanneer ijs niet op de juiste temperatuur wordt bewaard, liggen smaakvermindering en een onaangename structuur op de loer. Wordt ijs te warm bewaard, dan wordt het zacht. Maar is het te koud, dan kristalliseert het ijs.

De beste temperatuur om ijs te bewaren ligt tussen -22°C en -25°C. Scheppen doe je het gemakkelijkste bij -15°C waarbij het ijs ook aangenaam is om te eten. De ijsconservatoren van Liebherr zijn met een temperatuurbereik van -10°C tot -24°C ideaal om te gebruiken voor het bewaren of serveren van ijs. En zelfs bij een zomerse temperatuur van +35°C biedt Liebherr de mogelijkheid om te genieten van een ijsje zoals deze was bedoeld.

Gepersonaliseerde modellen

Liebherr exclusive branding

Liebherr heeft één van ’s werelds grootste assortimenten op het gebied van koelen en vriezen. Voor iedere behoefte of toepassing hebben we een passend model. Toch zijn er regelmatig vragen om een bepaald model te kunnen personaliseren. Dat is mogelijk met Liebherr exclusive. Unieke ijsconservatoren met een geheel eigen look. Vanaf 50 stuks kunt u een standaard ijsconservator naar eigen inzicht vorm geven zodat deze volledig aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Total Cost of Ownership (TCO)

De aanschafprijzen van professionele koel- en vrieskasten zijn gemakkelijk te vergelijken. Het is lastiger om te bepalen of de meerprijs die voor een merk moet worden betaald ook gerechtvaardigd is. In dat geval komen namelijk ook andere kosten als energiekosten, onderhoud- en reparatiekosten en subsidies in beeld. Het gaat dan om de totale kosten tijdens de levensduur van het apparaat, de totale kosten van eigendom.

Een apparaat dat in aanschaf goedkoper is, kan uiteindelijk toch veel duurder zijn. Het energieverbruik van koel- en vriesapparaten, die 365 dagen per jaar 24 uur per dag aan staan, heeft een grote invloed op de totale gebruikskosten. Een goedkoop maar onzuinig apparaat kan daardoor na 5 jaar gebruik ineens niet meer zo voordelig zijn.

De professionele koel- en vrieskasten van Liebherr onderscheiden zich met een laag energieverbruik en dus lage energiekosten. Wij bieden 5 jaar zekerheid op onze producten omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze professionele apparaten. En Liebherr houdt tot 10 jaar na het laatste productiejaar originele onderdelen op voorraad, waardoor een Liebherr ook na 10 jaar nog kan worden gerepareerd en niet direct hoeft te worden afgedankt. Dat draagt niet alleen bij aan uw doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen maar is uiteindelijk ook vanuit kosten- en milieuperspectief de betere keuze.

Assortiment IJs© Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.