Als vers echt vers moet zijn

Koel- en vriesmeubelen voor supermarkt & food retail

Koelen voor supermarkt & food retail

Voor een succesvolle onderneming is betrouwbare koeling essentieel. De speciaal voor de supermarkt ontwikkelde stekkerklare koel- en vriesmeubelen van Liebherr zijn met hun doordachte details uitermate geschikt om bij te dragen aan dit succes.

Zo bieden LED lichtbanen goed zicht op de producten en laten de frameloze glazen schuifdeksels zich moeiteloos openen. De temperatuur kan vanzelfsprekend op afstand worden bewaakt. Door het gebruik van HFK-vrije koelmiddelen, compressoren die zich aanpassen aan de gevraagde koelcapaciteit, verlichting die ’s nachts automatisch kan worden uitgeschakeld en een optimale elektronische regeling, is de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en liggen de energiekosten op een relatief laag niveau.

Hygiene door innovatie

Hygiëne speelt in de supermarkt een belangrijke rol. Daarom zijn alle onderdelen die regelmatig moeten worden schoongemaakt goed bereikbaar. Daarnaast is het uit één stuk vervaardigde interieur in onze supermarktkisten uitgevoerd met grote ronde hoeken. Zelfreinigende profielen van de glazen schuifdeksels en de bijna naadloze koelinterieurs maken schoonmaken gemakkelijker. Het ventilatiesysteem heeft ook een extra hygiënisch effect: dankzij een innovatief luchtkanaal in de bodem wordt verse lucht aangezogen en weer uitgeblazen. Hierdoor kan stof zich niet onder de supermarktkist ophopen en wordt een blokkade van de lucht aan- en afvoer voorkomen.

Hogere productiviteit door efficiency

Liebherr supermarktkisten helpen de productiviteit te verhogen door de werkprocessen van het personeel in de filialen te vereenvoudigen. Producten kunnen eenvoudig worden geladen, het ontbreken van hoeken en randen in het interieur maakt reinigen gemakkelijker en daardoor sneller en dankzij de volledig automatische ontdooiing met heet gas hoeft nooit te worden ontdooid. Tijdrovend en arbeidsintensief werk behoort tot het verleden. De automatische alarmmelding met DFU-verbinding informeert voordat er een storing optreedt, zodat de apparaten niet meer onderhouden hoeven te worden, alleen gereinigd. De supermarktkisten van Liebherr bieden hiermee een hoog comfortniveau.

Hogere vloerproductiviteit

De Multideck van Liebherr biedt de voordelen van remote tegen lagere kosten. De Multideck heeft een indrukwekkende vloerproductiviteit (netto volume/m2 of omzet/m2) van 1000 l/m2.

Ter vergelijking: de supermarktkist heeft een vloerproductiviteit van 400 l/m2 en de Plug-in vriezer top van 650 l/m2.

Opstelmogelijkheden

De apparaten kunnen solo worden gebruikt of als combinatie van apparaten.
© Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.