Plug-in Freezer Top

Genereer meer omzet met de perfecte productpresentatie. Door de opbouw kunnen meer goederen op dezelfde vloeroppervlakte aantrekkelijk gepresenteerd worden en neemt de vloerproductiviteit met ruim 60% toe.

 • Hoge vloerproductiviteit

  Liebherr tilt diepvriesproducten met de Freezer Top naar een geheel nieuw niveau. Dankzij de perfecte presentatie van producten ‘ontmoeten’ mens en product elkaar op ooghoogte. Meer producten met een kleine footprint: ideaal als er weinig ruimte is.

 • Maximaal zicht op producten

  De glazen deuren zijn uitgevoerd met een extra dun frame zonder storende contouren.

 • Condensvrij glas

  Het glas blijft condensvrij waardoor niet alleen perfect licht maar ook goed zicht op de producten gewaarborgd blijft. Het kleur van de LED-verlichting, kan naar wens worden aangepast zodat het aansluit bij de gewenste productuitstraling.

 • Snel openen en gemakkelijk sluiten

  Dankzij de ergonomische beugelgreep kan de Freezer Top snel worden geopend en gesloten.

 • Sluit automatisch

  De deur met een openingsbreedte van 55 cm sluit automatisch waardoor deze nooit open blijft staan en dat helpt energie te besparen.

 • Comfortabel (bij)vullen

  Om het (bij)vullen gemakkelijk en comfortabel te laten verlopen, blijft de deur bij een openingshoek van 90° open staan.

 • Geschikt voor ieder filiaalconcept

  Dankzij de traploos in hoogte verstelbare schappen kan de Freezer Top in ieder filiaalconcept worden geïntegreerd. 

 • Past altijd en overal

  De Freezer Top unit kan worden versteld en altijd en overal aan de omstandigheden ter plaatse worden aangepast. Qua productpresentatie kan aan daarmee aan individuele klantwensen en eisen worden voldaan.

 • Het beste zicht vanuit alle hoeken

  Het grote displayoppervlak (TDA) zorgt voor een goede productpresentatie en een optimaal zicht op de opgeslagen producten – zelfs vanuit verschillende hoeken.

 • Beveiligd tegen ongeautoriseerde wijzigingen

  Alleen geautoriseerd personeel dat beschikt over een RFID-Chip heeft toegang tot het bedieningspaneel waarmee alle functies voor een nauwkeurige temperatuurinstelling kunnen worden aangepast. Een niet geautoriseerde wijziging van de parameters is hiermee uitgesloten.

 • Bespaart tijd en dus kosten

  Het ontdooiproces wordt automatisch gestart en met regelmatige tussenpozen uitgevoerd. Buiten de normale reinigingswerkzaamheden vraagt de Freezer Top geen extra onderhoud. En dat bespaart tijd en kosten!

 • Optimale beveiliging 24/7

  Naast temperatuuralarmen registreert het monitoringsysteem continu of het apparaat in werking is en stuurt het een melding bij een storing. Bovendien ondersteunen de bedrijfsurenteller, de deuropeningsstatistieken en de condensorsensor voor een veilige en comfortabele opslag.

 • Minimale milieubelasting

  Energiezuinig met natuurlijke koudemiddelen: door gebruik te maken van HFK-vrije componenten en het krachtige en natuurlijke R290 koudemiddel is de Freezer Top vriendelijk voor het milieu. En om energie te besparen, schakelt de ventilator even uit als de deur wordt geopend.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Categorie

  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


  © Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.