Plug-in eiland vriezen

Door onze supermarktkisten 5° te kantelen ontstaat een optimaal zicht op de inhoud en worden producten overzichtelijk en verkoopstimulerend gepresenteerd. Een ander voordeel is dat de producten dichterbij de klant liggen.

De kisten worden niet ontdooid via elektrische verwarming maar met heetgas waarmee de kist snel en daarmee energiezuinig van onder naar boven ontdooit. Ontdooiing vindt twee wekelijks automatisch plaats, maar kan ook handmatig worden geactiveerd.

 • Temperatuur direct zichtbaar

  De Touch-elektronica is ergonomisch aan de achterzijde in de supermarktkist geïntegreerd. De temperatuur is hierdoor altijd goed zichtbaar.

 • Grote voetvrijheid

  Een grote voetvrijheid maakt het uitnemen van producten gemakkelijk.

 • Natuurlijke presentatie zonder schaduw

  De supermarktkisten zijn standaard uitgevoerd met aan de voor- en achterzijde volledig geïntegreerde LED-lichtbanen. Producten worden hierdoor zonder schaduw in hun natuurlijke kleuren gepresenteerd.

 • Eenvoudig wijzigen prijskaarten

  De prijskaarthouders zijn optimaal gepositioneerd zodat deze direct in het blikveld van de klant liggen. Het insteken en verwijderen van de prijskaarten gaat moeiteloos zodat te allen tijde goed zicht op de opgeslagen producten met bijbehorende prijskaart kan worden geboden.

 • Moeiteloos openen en sluiten

  De hoogwaardige, frameloze glazen schuifdeksels zorgen voor een optimaal zicht op de opgeslagen producten. De schuifdeksels zijn extreem belastbaar, glijden soepel en kunnen zonder krachtinspanning worden geopend en gesloten.

 • Optimaal zicht op producten

  Dankzij de zeer goed sluitende deksels dringt vochtige lucht het interieur niet binnen en wordt ijsvorming geminimaliseerd. Het condenseren van het glas wordt dankzij heetgas frameverwarming tegen gegaan zodat producten goed zichtbaar blijven

 • Verkoopstimulerende presentatie

  Door onze supermarktkisten 5° te kantelen ontstaat een optimaal zicht op de inhoud en worden producten overzichtelijk en verkoopstimulerend gepresenteerd. Een ander voordeel is dat de producten dichterbij de klant liggen.

 • Lage energiekosten

  Een elektronisch toerentalgeregelde compressor zorgt voor maximale energie-efficiëntie. De compressor past zich snel en optimaal aan de actuele koelbehoefte in het apparaat aan. Twee luchttemperatuursensoren bepalen de koelbehoefte en regelen de compressor. Dit draagt ​​niet alleen bij aan een duurzaam milieu, maar verlaagt ook de exploitatiekosten.

 • Optimale beveiliging 24/7

  Meerdere sensoren meten continu de binnen- en bedrijfstemperaturen. De gegevens kunnen ook worden verzonden naar een server voor bewaking op afstand. Een geïntegreerd systeem voor vroegtijdige waarschuwing zorgt voor automatische alarmen in geval van problemen – voordat de temperatuur een kritische grens bereikt en de waardevolle inhoud kan worden behouden.

 • Hoge schok- en slagvastheid

  Liebherr supermarktkisten worden gekenmerkt door hun hoge maatvastheid, robuuste constructie en modern design. Het volledig nieuwe productieproces van 3D PU-spuitgieten draagt ​​eraan bij dat de zeer elastische en duurzame kunststofbehuizingen een hoge schok- en slagvastheid hebben.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Veilige toegang

  Alleen geautoriseerd personeel dat beschikt over een RFID-Chip heeft toegang tot het bedieningspaneel waarmee alle functies voor een nauwkeurige temperatuurinstelling kunnen worden aangepast. Een niet geautoriseerde wijziging van de parameters is hiermee uitgesloten.

  Via het display worden ook de functies ontdooien en het in/uitschakelen van de verlichting geregeld.

  Lagere kosten

  In de toekomst zullen intelligente elektriciteitsnetten (SmartGrid) de elektriciteitskosten helpen verlagen. Dankzij “SmartGrid-ready” zijn Liebherr-supermarktkisten al voorbereid. Bij een energieoverschot door bijvoorbeeld opwekking via zonnepanelen, is de elektriciteitsprijs laag. Op dat moment wordt een koude reserve opgebouwd, d.w.z. de kist koelt naar een lagere temperatuur dan nodig. Deze koude buffer kan vervolgens worden gebruikt wanneer de elektriciteitsprijs stijgt.

  Robuust en duurzaam

  In onze kisten wordt zelfs geen plaatstaal gebruikt. Lelijke deuken als een winkelwagentje tegen de buitenwand rolt, behoren tot het verleden. De kisten behouden dan ook langer hun mooie aanzicht. Bij plaatsing van een enkel apparaat of bij plaatsing in rijen moet de kist met de achterkant tegen een muur staan. De kisten kunnen als blok van vier naast elkaar worden opgesteld, zodat de ruggen van de kisten naar elkaar toewijzen. In de combinatie als koel- / vrieseiland zijn er diverse mogelijkheden. Het is raadzaam om een kist als “sluiting” op de kopzijden te plaatsen.

  Categorie

  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.  © Buram Electro B.V. Alle rechten voorbehouden.