SRFvh 5511 Perfection

Adviesprijs:  3.695,- exclusief btw


Perfectie in zekerheid.

Het 2,2" kleurendisplay (12 talen waaronder Nederlands) is ook met handschoenen te bedienen. Bij een temperatuuralarm vergrendelt SmartLock automatisch de deur van de koeler, zodat producten met een onderbroken koelketen niet per ongeluk in omloop komen. Geautoriseerde personen kunnen het slot weer ontgrendelen. Om volledige traceerbaarheid te garanderen registreert de geïntegreerde datalogger temperatuurprofiel, alarmgeschiedenis en service-informatie gedurende 5 jaar. Via een USB-interface kunnen de opgeslagen gegevens worden gelezen. Voldoet aan eisen voor bewaren geneesmiddelen (DIN 13277)


Kleur: Wit

Energieverbruik: € 90,-
Bruto inhoud totaal: 588 l
Afmetingen: H 179,3 x B 74,7 x D 76,9 cm


Ontdek alle voordelen
Goede prestaties, lage verbruikskosten en een optimale servicevriendelijkheid komen standaard bij iedere Liebherr. Blader door de productkenmerken en ontdek welke voordelen dit product u te bieden heeft.
  • Extra temperatuurcontrole mogelijk.

    Bovenin de binnenruimte is een opening (ø 7,6 mm) aangebracht die de mogelijkheid biedt een externe temperatuurvoeler of een andere meetverbinding door te voeren.

  • Alarm op bestelling.

    Een optisch en akoestisch temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurverandering van 2K. De alarmgrens kan indien nodig worden aangepast.

  • Uiterst nauwkeurige temperatuur.

    Voor een uiterst nauwkeurige temperatuurregeling beschikken de laboratoriumapparaten met Profi-elektronica over een
    1 punts-­­kalibrering. Dit maakt een compensatie mogelijk tussen de ingestelde en de werkelijke temperatuur van de binnenruimte. De in te stellen correctiewaarde kan telkens in stappen van 0,1 °C worden veranderd.

  • Bewaking op afstand.

    Het relaiscontact kan worden aangesloten op een centraal log- of alarmsysteem dat bijvoorbeeld buiten werkuren beveiligingspersoneel of conciërge kan waarschuwen. Waarschuwingen met optisch of akoestisch alarm zijn mogelijk.

  • Met links- of rechtsdraaiende deur.

    Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

  • Hoorbare waarschuwing bij storing.

    Wanneer de temperatuur boven de ingestelde waarde komt, wordt u door middel van een akoestisch signaal gewaarschuwd.

Downloads

Meer informatie over dit specifieke product kunt u hier downloaden.

Service

Een probleem of een specifieke vraag? Misschien vindt u hier een antwoord.

Vind een dealer
Bent u op zoek naar een dealer van Liebherr? Vul hieronder uw postcode in.
Specificaties
Beschikbare accessoires

  • Scannerrail 585 mm
     5,15 exclusief btw

    Met de praktische scannerrail, die aan de voorzijde van het rooster wordt bevestigd, kunnen prijskaartjes, scancodes of individuele reclameboodschappen worden gecommuniceerd. Alles snel en duidelijk in beeld.

  • Draagrooster wit
     44,- exclusief btw

    Bestel direct


    Het witte draagrooster is in hoogte verstelbaar en maakt een variabel gebruik van de binnenruimte mogelijk voor verschillende producten.

  • Set swingwielen
     199,- exclusief btw

    Bestel direct


    4 draaibare wielen met een diameter van 100 mm zorgen ervoor dat het apparaat eenvoudig is te verplaatsen. 2 wielen zijn uitgerust met een vastzetrem. De wielen worden direct in het apparaat geschroefd.

  • Set stelpoten
     156,- exclusief btw

    Bestel direct


    Het apparaat hoeft niet te worden verschoven om de vloer te kunnen reinigen. Hoogte: 150-180 mm.

  • Bodemrooster wit
     44,- exclusief btw

    Bestel direct


    Draagrooster voor op de bodem van het apparaat. Geeft extra stabiliteit aan producten die onderin het apparaat worden bewaard.