Laboratoria diepvrieskisten -45°C

Of het nu gaat om biotechnologie, farmaceutisch onderzoek of gezondheidszorg — onze professionele laboratorium diepvrieskisten worden overal gebruikt waar hoge eisen worden gesteld aan opslagveiligheid en temperatuurconsistentie. De vrieskisten zijn geschikt voor het veilig gekoeld bewaren van materialen in een temperatuurbereik van -45°C tot -10°C.

 • Maximale temperatuurstabiliteit

  De nauwkeurige elektronica waarborgt een maximale temperatuurstabiliteit conform ISO 60068-3.

 • Bewaking op afstand

  Het relaiscontact kan worden aangesloten op een centraal log- of alarmsysteem dat bijvoorbeeld buiten werkuren beveiligingspersoneel of conciërge kan waarschuwen.

 • Uiterst nauwkeurige temperatuur

  Dankzij de geïntegreerde 1-punts-kalibrering kan de gebruiker de temperatuurregeling aanpassen aan zijn specifieke toepassingen. De in te stellen correctiewaarde kan in stappen van 0,1 °C worden veranderd.

 • Comfortabele bediening

  Via het nauwkeurig, elektronisch geregelde temperatuurdisplay kan de temperatuur exact worden ingesteld. De bedrijfsmodus van het apparaat wordt weergegeven door middel van symbolen. Om de noodzakelijke hygiëne te waarborgen, is het display voorzien van een folietoetsenveld

 • Een goed geheugen voor temperaturen

  Niet alleen de maximale en minimale binnentemperaturen, maar ook de laatste drie temperatuuralarm- en stroomuitvalmeldingen met datum, tijdstip en duur worden geregistreerd. Deze gegevens kunnen op het display worden afgelezen.

 • Uw producten goed beveiligd

  Optische en akoestische alarmsystemen waarschuwen bij temperatuurafwijkingen of wanneer het deksel openstaat. De alarmvertraging kan na het openen van het deksel naar eigen wens worden ingesteld tussen 1 en 5 minuten. Voor extra veiligheid zorgen een optisch alarm voor stroomuitval en een alarm wanneer de sensor defect is.

 • Minder rijpvorming

  Het StopFrost-systeem vermindert de rijpvorming in de binnenruimte en op de preparaten, waardoor ontdooien minder vaak nodig is. Ook na het openen en sluiten wordt de onderdruk die daarbij ontstaat binnen zeer korte tijd gecompenseerd, waardoor de kist weer moeiteloos kan worden geopend.

 • Duurzame sluiting

  Het stevige, uit een deel vervaardigde en gemakkelijk schoon te maken deksel is berekend op zijn taak en ontworpen voor ten minste 300.000 openingen.

 • Gemakkelijk te openen

  De aluminium greep is robuust uitgevoerd en geschikt voor intensief gebruik.

 • Goed zicht. Ook in het donker.

  De in het deksel geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor duidelijk zicht op de producten.

 • Extra temperatuurcontrole mogelijk

  In de binnenruimte is een 10 mm opening aangebracht die de mogelijkheid biedt een onafhankelijke temperatuursensor of ander meetinstrument door te voeren.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Categorie

  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


  © Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.