Vinidor

De Vinidor modellen combineren de voordelen van een wijnbewaar- en wijnklimaatkast in één apparaat. De temperatuur kan in iedere zone apart worden ingesteld.
 • Optimale luchtkwaliteit

  Uitgevoerd met een ingebouwd FreshAir koolfilter voor een optimale luchtkwaliteit. Kleine korrels absorberen elke ongewenste geur. De noodzakelijke luchtverversing van het kastinterieur loopt via dit filter naar binnen en nadelige invloed van omgevingsluchtjes kan niet optreden.

 • Witte en rode wijn op serveertemperatuur

  In de twee of drie wijnsafes kan de temperatuur onafhankelijk van elkaar op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld rode en witte wijn in één apparaat ieder op hun eigen optimale serveertemperatuur worden bewaard.

 • Zelfsluitende deur

  Het SoftSystem zorgt voor een zachte deursluiting om trillingen te voorkomen. De deur is zelfsluitend vanaf een hoek van 45°.

 • Stabiele, toegankelijke bewaarplek

  Stabiele houten plateaus op telescooprails bieden een goed overzicht en een snelle toegang tot de voorraad. De uitvoering van de handgemaakte plateaus is volledig aangepast voor het stabiel bewaren van flessen met Bordeauxformaat. Als de flessen tegen elkaar worden geplaatst kan de maximale capaciteit van de wijnkast worden benut.

 • Nauwkeurige bediening

  Het moderne LC Display met tiptoetsbediening en digitale temperatuurweergave waarborgt een nauwkeurige instandhouding van de geselecteerde temperaturen.

 • Optimaal zicht. Ook in het donker.

  Iedere wijnsafe is voorzien van vlak weggewerkte LED verlichting waarmee het complete interieur gelijkmatig wordt verlicht. Dankzij de minimale warmteafgifte kunnen wijnen ook voor langere tijd verlicht worden gepresenteerd; de lichtsterkte kan naar wens worden gedimd.

 • Leg uw mooiste wijnen in de etalage

  De voorzijde van het presentatieplateau kan schuin worden geplaatst, ideaal om maximaal 6 wijnflessen te presenteren. Dit klapplateau is ook bijzonder handig om geopende flessen op drinktemperatuur te bewaren.

 • Moeiteloos de deur openen

  De hevelgreep met geïntegreerd openingsmechanisme is ergonomisch afgestemd op iedere deurhoogte en garandeert optimaal comfort bij het openen van de deur. Deze functionele deurgreep maakt het mogelijk met geringe inspanning de deur te openen.

 • Beschermd tegen UV-licht

  Dankzij de getinte glasdeur worden UV-stralen gefilterd zodat de wijnrijping niet door het schadelijke UV-licht wordt beïnvloed.

 • Goed overzicht van de wijnvoorraad.

  Plateauclips met beschrijfbaar etiket zorgen voor een goed overzicht van de wijnvoorraad.

 • Beschermd tegen ongenode gasten

  Om ongenode gasten te weren is iedere Vinidor uitgerust met een slot.

 • Eenvoudig te vervangen deurrubber

  Het deurrubber is eenvoudig zelf te verwisselen voor een optimale afsluiting en hygiëne.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Categorie

  Hoogte
  Breedte
  Geluidsniveau
  Aantal instelbare temperatuurzones
  Aantal 0,75 l Bordeaux flessen
  Diepte
  Greep
  WTes 1672
  Vinidor 
   2.478,51 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 35,-
  Afmetingen: H 82,2 x B 59,8 x D 57,5 cm  Meer informatie
  WTes 5872
  Vinidor 
   3.966,12 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 52,-
  Afmetingen: H 192 x B 70 x D 74,2 cm  Meer informatie
  WTes 5972
  Vinidor 
   3.635,54 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 48,-
  Afmetingen: H 192 x B 70 x D 74,2 cm  Meer informatie
  WTpes 5972
  Vinidor 
   3.800,83 

  Kleur: Edelstaal

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 48,-
  Afmetingen: H 192 x B 70 x D 74,2 cm  Meer informatie
  Filters instellen


  © Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.