Ultralow vriezers

Veilig opslaan bij de laagste temperaturen. De ultralow vriezers van Liebherr hebben een temperatuurbereik van -40 °C tot -86 °C. Als het gaat om veiligheid, vermogen en bedieningscomfort bieden deze ultralow vriezers alles om de hoge eisen in bijvoorbeeld laboratoria en wetenschappelijke instellingen te vervullen. Haal uw voordeel uit de lage bedrijfskosten, de duurzame koeling, de grote binnenruimte met praktische uitrusting en de talrijke veiligheidsfuncties van de vriezers met ultra lage temperatuur.

 • Optimaal beveiligd 24/7

  Maakt u geen zorgen over de veiligheid: dankzij een drievoudig bewakingssysteem, bestaande uit geïntegreerde alarmmeldingen over temperatuur, deur of netstoringen, uitbreidbare features zoals CO2-noodkoeling en online-monitoring, zijn de opgeslagen monsters altijd uitstekend beschermd. Bij stroomuitval wordt het elektrisch systeem onmiddellijk door interne 12V-accu’s gevoed. Bovendien ontvangt u bij kritieke situaties een notificatie, om de storing snel te verhelpen.

 • Beschermt tegen onbevoegde toegang

  Het mechanische slot beschermt de opgeslagen producten tegen onbevoegde toegang. De deur wordt geopend met een ergonomische en robuuste aluminium hevelgreep.

 • Minimale temperatuurfluctuaties

  Om de kwaliteit van de opgeslagen monsters te behouden zijn minimale temperatuurschommelingen zeer belangrijk. De ultralow vriezers van Liebherr hebben de laagst mogelijke temperatuurfluctuaties, ook wanneer het apparaat ouder wordt.

 • Geen airco nodig

  In vergelijking met oudere technologieën ontwikkelt het efficiënte cascadekoelsysteem met HC-koelmiddelen beduidend minder warmte. Dit bespaart kosten bij de airconditioning van de ruimte. Als geen warmteafvoer via de airconditioning mogelijk is, is ook een optie met waterkoeling leverbaar.

 • Lage energiekosten

  In onderzoeksinstellingen behoren ultralow vriezers tot de apparaten met het hoogste energieverbruik. De ultralow vriezers van Liebherr behoren wereldwijd tot de spaarzaamste modellen op de markt. Het efficiënte koelsysteem maakt in combinatie met sterk isolerende vacuümpanelen een zuinige werking mogelijk met als gevolg: lagere kosten.

 • Bewaking op afstand

  Voor de bewaking op afstand beschikken alle apparaten over een potentiaalvrije alarmuitgang en een ethernet-aansluiting. Daarnaast kunnen de geregistreerde temperatuur- en warmtegegevens via de USB-aansluiting worden uitgelezen. Optioneel maakt een 4-20mA-uitgang een integratie van de temperatuurwaarde in bestaande systemen mogelijk voor het opslaan van gegevens. Bij de twee voelerdoorvoeren, linksboven en linksonder, kunnen externe monitoring- of gegevensregistratiesystemen met afzonderlijke voelers in de binnenruimte worden aangebracht.

 • Eenvoudig te reinigen

  Zowel binnenruimte, legplateaus als binnendeuren zijn van roestvast edelstaal gemaakt en daardoor eenvoudig te reinigen. Hierdoor is optimale hygiëne mogelijk.

 • Maximale flexibiliteit

  Drie, in stappen van 24 mm, vrij verstelbare legplateaus in de binnenruimte bieden maximale flexibiliteit bij de precies passende en plaats besparende opslag. Extra legplateaus kunnen optioneel worden toegevoegd.

 • Geen heftruck nodig

  Bij het installeren is geen heftruck nodig. De in de verpakking geïntegreerde losplaat ondersteunt bij het opstellen van het apparaat.

 • Deurrubbers eenvoudig te vervangen

  De innovatieve deurafdichting, bestaande uit twee afzonderlijk geprofileerde pakkingen met meerdere kamers, zorgt voor een volledig luchtdichte sluiting van de deur. Dit helpt ook om het energieverbruik te verminderen. De deurrubbers kunnen afzonderlijk en zonder gereedschap worden vervangen.

 • Uitneembare binnendeuren

  De uitneembare binnendeuren van roestvast edelstaal verhinderen koudeverlies bij het openen en zijn bovendien eenvoudig te reinigen.

 • Naar eigen wens instelbaar

  Het intuïtief te bedienen display met geïntegreerde realtime-klok kan tot 0,1 °C nauwkeurig worden ingesteld. Het bedienings- en weergaveveld is ongevoelig voor vuil en eenvoudig te reinigen. Door de flexibele parameteraanpassingen, bijvoorbeeld voor offset- en alarmwaardeninstellingen, kunnen de apparaten eenvoudig aan de specifieke behoeften worden aangepast en gekwalificeerd.

 • Beschermd tegen temperatuurstijging

  De combinatie van CFK vrij polyurethaanschuim met hoogwaardige vacuümgeïsoleerde panelen zorgt voor de best mogelijke isolatie om snelle temperatuurstijgingen te voorkomen en een laag energieverbruik te garanderen.

 • Herhaaldelijk openen en sluiten. Geen probleem.

  Bij het openen van de deur zorgt de luchtuitwisseling voor een vacuüm waardoor het moeilijk is om de deur herhaaldelijk te openen. Met behulp van het verwarmde overdrukventiel wordt het vacuüm snel vereffend en kan de deur na enkele seconden eenvoudig weer worden geopend.

  Hier genoemde productkenmerken zijn niet standaard op ieder model. Zie productspecificaties voor exacte producteigenschappen

  Categorie

  Breedte
  Diepte
  Lengte aansluitsnoer
  SUFsg 3501 nieuw
  MediLine 
   13.995,- 

  Kleur: Wit

  Energieverbruik: € 685,-
  Bruto inhoud totaal: 402 l
  Afmetingen: H 196,6 x B 79,7 x D 108,2 cm  Meer informatie
  SUFsg 5001
  MediLine 
   14.995,- 

  Kleur: Wit

  Energieverbruik: € 721,-
  Bruto inhoud totaal: 491 l
  Afmetingen: H 196,6 x B 92 x D 108,2 cm  Meer informatie
  SUFsg 5001/H72
  MediLine 
   16.995,- 

  Kleur: Wit

  Energieverbruik: € 721,-
  Bruto inhoud totaal: 491 l
  Afmetingen: H 196,6 x B 92 x D 108,2 cm  Meer informatie
  SUFsg 7001
  MediLine 
   16.995,- 

  Kleur: Wit

  Energieverbruik: € 739,-
  Bruto inhoud totaal: 728 l
  Afmetingen: H 196,6 x B 120,4 x D 108,2 cm  Meer informatie
  SUFsg 7001/H72
  MediLine 
   19.995,- 

  Kleur: Wit

  Energieverbruik: € 739,-
  Bruto inhoud totaal: 728 l
  Afmetingen: H 196,6 x B 120,4 x D 108,2 cm  Meer informatie
  Filters instellen


  © Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.