SUFsg 5001 MediLine

Adviesprijs:  14.995,- exclusief btw


Ultralow

Met 2 koelsystemen en een temperatuurbereik van -40 °C tot -86 °C biedt de SUFsg 5001 optimale koeling waarbij minimale warmte wordt gegenereerd. Dankzij de verwarmde anti-vacuümklep kan de deur een paar seconden na sluiting weer worden geopend. Potentiaalvrij contact, LAN interface en USB aansluiting bieden uitgebreide mogelijkheden om de veiligheid te waarborgen. Wat veiligheid, vermogen en bedieningscomfort betreft voldoet de SUFsg 5001 aan de hoogste eisen.


Kleur: Wit

Energieverbruik: € 721,-
Bruto inhoud totaal: 491 l
Afmetingen: H 196,6 x B 92 x D 108,2 cm


Geschikt voor SmartHome toepassingen.

Dit model is voorbereid om met het WIFI-thuisnetwerk te worden verbonden. Na plaatsing van een SmartDeviceBox (accessoire) wordt bijvoorbeeld SuperFrost (-32°C) automatisch ingeschakeld wanneer u bij uw favoriete supermarkt bent zodat bij thuiskomst de diepvriesproducten extra snel worden ingevroren. Of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan.


Ontdek alle voordelen
Goede prestaties, lage verbruikskosten en een optimale servicevriendelijkheid komen standaard bij iedere Liebherr. Blader door de productkenmerken en ontdek welke voordelen dit product u te bieden heeft.
 • Geschikt voor SmartHome toepassingen.

  Dit model is voorbereid om met het WIFI-thuisnetwerk te worden verbonden. Na plaatsing van een SmartDeviceBox (accessoire) wordt bijvoorbeeld SuperFrost (-32°C) automatisch ingeschakeld wanneer u bij uw favoriete supermarkt bent zodat bij thuiskomst de diepvriesproducten extra snel worden ingevroren. Of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan.

 • Extra temperatuurcontrole mogelijk.

  Bovenin de binnenruimte is een opening (ø 7,6 mm) aangebracht die de mogelijkheid biedt een externe temperatuurvoeler of een andere meetverbinding door te voeren.

 • Alarm op bestelling.

  Een optisch en akoestisch temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurverandering van 2K. De alarmgrens kan indien nodig worden aangepast.

 • Een goed geheugen voor temperaturen.

  De minimale en maximale binnentemperatuur worden opgeslagen en kunnen op ieder moment worden uitgelezen over een periode van 41 dagen.

 • Bewaking op afstand.

  Het relaiscontact kan worden aangesloten op een centraal log- of alarmsysteem dat bijvoorbeeld buiten werkuren beveiligingspersoneel of conciërge kan waarschuwen. Waarschuwingen met optisch of akoestisch alarm zijn mogelijk.

 • Hoorbare waarschuwing bij storing.

  Wanneer de temperatuur boven de ingestelde waarde komt, wordt u door middel van een akoestisch signaal gewaarschuwd.

Downloads

Meer informatie over dit specifieke product kunt u hier downloaden.

Service

Een probleem of een specifieke vraag? Misschien vindt u hier een antwoord.

Vind een dealer
Bent u op zoek naar een dealer van Liebherr? Vul hieronder uw postcode in.
Specificaties
Beschikbare accessoires

 • Aluminium rek 5x4
   175,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Aluminium rek voor 5x4 50 mm cryoboxen.

 • Aluminium rek 6x4
   200,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Aluminium rek voor 6x4 50 mm cryoboxen.

 • Aluminium rek 5x4 + cryoboxen
   300,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Aluminium rek voor 5x4 inclusief 50 mm cryoboxen.

 • Aluminium rek 6x4 + cryoboxen
   350,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Aluminium rek voor 6x4 50 mm cryoboxen. Inclusief cryoboxen.

 • Roestvrijstalen rek 5x4 + cryoboxen
   330,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Edelstalen rek voor 5x4 50 mm cryoboxen. Inclusief cryoboxen.

 • Roestvrijstalen rek 5x4
   205,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Roestvrijstalen rek voor 5x4 50 mm cryoboxen.

 • Roestvrijstalen rek 6x4
   240,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Roestvrijstalen rek voor 6x4 50 mm cryoboxen.

 • RVS rek met schuifladen 5x4 + cryoboxen
   470,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Edelstalen rek met laden voor 5x4 50 mm cryoboxen. Inclusief cryoboxen.

 • RVS rek met schuifladen 6x4 + cryoboxen
   515,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Roestvrijstalen rek met schuifladen voor 6x4 50 mm cryoboxen. Inclusief cryoboxen.

 • RVS rek met schuifladen 5x4
   355,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Roestvrijstalen rek met schuifladen voor 5x4 50 mm cryoboxen.

 • RVS rek met schuifladen 6x4
   370,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Roestvrijstalen rek met schuifladen voor 6x4 50 mm cryoboxen.

 • Set cryoboxen (36 stuks)
   220,- exclusief btw

  Set van 36 temperatuurbestendige kartonnen cryoboxen met een hoogte van 50 mm voor het veilig opslaan en transporteren van waardevolle monsters met een vakverdeling van 9x9 (81 monsters).

 • Afdekking voor hoofdschakelaar met slot
   90,- exclusief btw

  Beveiliging tegen onbedoeld uitschakelen of manipuleren van de hoofdschakelaar.

 • 4-20mA analoge uitgang
   450,- exclusief btw

  De 4-20mA aansluiting geeft de binnentemperatuur als stroomgrootheid uit, om deze bijvoorbeeld in een onafhankelijk systeem voor het registreren of controleren van de binnenruimtetemperatuur te gebruiken.

 • Roestvrijstalen rek 6x4 + cryoboxen
   385,- exclusief btw

  Temperatuurbestendig opslagsysteem voor het overzichtelijk bewaren van monsters. Edelstalen rek voor 6x4 50 mm cryoboxen. Inclusief cryoboxen.

 • Roestvrijstalen draagplateau
   200,- exclusief btw

  Extra robuuste roestvrijstalen draagplateau voor flexibele en individuele verdeling van de binnenruimte.

 • Geschuimde binnendeur
   1.375,- exclusief btw

  De geschuimde binnendeur waarborgt de best mogelijke isolatie en temperatuurstabiliteit en zorgt daarmee voor een efficiënte koeling en laag stroomverbruik

 • CO2-koelsysteem voor noodgevallen
   4.850,- exclusief btw

  Als de binnentemperatuur zodanig stijgt dat de maximaal toegestane temperatuur is bereikt, maakt het CO2-back-upsysteem extra koeling mogelijk. Het back-up koelsysteem is geïntegreerd in de veiligheidsketen van de SUFsg. Bij... meer